1

Design

Ontwerp

Een website laat de eerste indruk achter. Het is dus van belang dat het er over het ontwerp nagedacht is. Een website op basis van uw huisstijl kan ervoor zorgen dat uw bedrijf opvalt. Dat is precies wat Optimus Websites doet: het ontwerpen van websites volledig afgestemd op de wensen van de klant. De mooiste van het web wil toch iedereen zijn? Tijd dus voor vernieuwing.

2

Development

Ontwikkeling

Nadat het ontwerp is gemaakt, zal het geprogrammeerd worden. Dit moet nauwkeurig gebeuren, omdat deze stap ervoor zorgt dat de website optimaal draait.

We programmeren niet alleen uw website, maar koppelen er ook een beheersysteem aan. Dit houdt in dat u de website zelf kunt bijwerken zonder technische kennis.

3

E-commerce

Webwinkel

Loopt u al langer rond met idee om een webwinkel te starten, maar weet u niet waar u moet beginnen? Optimus Websites levert deze toepassingen op maat.

4

Wij denken met u mee

Uw wens

Heeft u andere wensen? Zoals bijvoorbeeld een koppeling van uw producten naar Marktplaats of Google Shopping? Laat het ons weten, wij denken met u mee. Daarom bieden we u de optie om langs te komen voor een vrijblijvend adviesgesprek. De koffie staat klaar.

Maak een afspraak

Start de route naar online succes


Wanneer u een afspraak maakt, komt uw website niet alleen een stapje dichterbij,
maar zorgen we ook voor de inwendige mens,
want onder het genot van een kop koffie of thee,
denken we met u mee.

Maak een afspraak